Sådan sparer du flest penge når du shopper online

Sådan sparer du flest penge når du shopper online

Posted on |

Sådan sparer du flest penge når du shopper online: En af grundene til at online shopping er blevet så populært er fordi man kan spare en masse penge i forhold til at handle i en fysisk butik. Så hvis man kan spare yderligere, så er det jo næsten for godt til at være sandt, ikke? Men den er faktisk god nok. Hvis man følger en række tips og tricks, så kan man nemt og hurtigt spare endnu flere penge på online handel end man ellers vil kunne. Vi gennemgår her på siden en række af de bedste måder, hvorpå man kan spare mest muligt når man shopper online.

Man behøver ikke være en computer guru for at kunne finde ud af vores tips, for det er nemlig ikke noget specielt avanceret. Faktisk er meget af det vi fortæller sund fornuft for mange, men skulle der alligevel være nogen, der ikke kender til disse tricks, så er der god grund til at følge med her. For når vi er færdige, så kan du også spare en masse penge på online handel. Så uden yderligere omsvøb skal vi vel bare se at komme i gang.

Rabatkoder er den mest indbringende måde at spare på

Du kender sikker udmærket til EDOA rabatkoder og alle de andre, der gør at du kan få en procentvis rabat på din ordre eller måske et fast beløb i rabat. Det er en af de mest populære måder at spare penge på, når det kommer til online shopping. Men der er forskellige måder hvorpå man kan maksimere sin besparelse, hvis man bare tænker sig lidt ekstra om. Læs med herunder og se hvordan.

Lav udregningen på forhånd

Når du har fundet en SpecialKamera.dk rabatkode eller andre til et par butikker, så opdager man ofte at der er flere forskellige muligheder mht. rabatkoder. Så derfor skal man lige sætte sig ned og udregne, hvor man får den bedste besparelse. En af de vigtigste faktorer, som man skal være meget opmærksom på, er om man skal betale for levering. Der er ikke noget som høje leveringsomkostninger, der kan spolere en ellers rigtigt god handel.

Medmindre der er gratis levering, så er det en god ide at udregne nøjagtigt hvor meget det kommer til at koste dig og om det kan betale sig at handle et andet sted. Det er noget som rigtigt mange ikke overvejer, men der er virkelig mange penge at spare, især hvis man købe stort ind eller hvis man bor et sted, hvor levering generelt er dyrt.

Hvis levering ikke er noget problem, handler det simpelthen om at vælge den rabatkode, der giver dig den største besparelse. En tommelfingerregel siger, at mindre ordre ofte får mest ud af at benytte rabatkoder på et specifikt beløb. F.eks. 100kr rabat på en 500kr ordre, fremfor 10% rabat. Jo større end ordre des større bliver besparelsen hvis man f.eks. har en Alensa rabatkode, der giver en procentmæssig besparelse.

Anvend de bedste rabatkoder

Når man skal anvende en AnimiGo  rabatkoder eller en hvilken som helst anden rabatkode, så er det vigtigt at de stadig er gyldige og at de er nemme at finde. Heldigvis for dig kan du bare gå ind på Rabatkodejunglen.dk og se et stort udvalg af rabatkoder til alverdens danske webshops. Det er en af de bedste og største sites på det danske marked og med over 200 koder i

skrivende stund, er der sikkert også noget du kan bruge. Alle koderne bliver dagligt verificeret og kontrollere, så du kan som forbruger være sikker på, altid at finde koder der virker og som er up to date.

Andre gode råd til at spare penge

En anden måde man kan spare penge på, er at holde øje med minimumsbestillingen for at få gratis levering. Ofte kan man opleve, at butikken betaler for fragten, hvis man køber for et specifikt beløb. Hvis man køber for 700kr og minimum for gratis fragt er 800kr, så kan det ofte godt betale sig at købe lidt mere, da fragt nemt kan overstige 100kr, afhængig af hvad man køber. Dette kan det nemt lede til at man bruger for mange penge generelt, hvis man ikke tænker sig grundigt om, så hav altid hovedet med dig.

Det er naturligvis også en god ide at handle ind når der er udsalg eller jubilæum i butikken. Der vil som regel være nogle gode knaldtilbud, som kan spare en for en masse penge. F.eks. er vi i Danmark blevet meget glade for begrebet Black Friday, hvor man kan shoppe til helt uhørt lave priser. Hvis man kan kombinere det med rabatkoder og lidt omtanke, så kan man virkelig ende med at få en utroligt god pris på sin ordre. Det er dog værd at nævne, at mange butikker ikke lader en kombinere rabatkoder med udsalg, men man kan være heldig. Så læs deres betingelser og regler grundigt igennem, så du kan handle under de bedst mulige forudsætninger.

Sammenlign butikker på nettet

Hvis man ikke helt ved hvor man skal begynde, når det kommer til online shopping, så kan man med fordel anvende sider som Pricerunner eller lignende, hvor man kan søge efter specifikke varer. Disse varer bliver listet op i forhold til prisen. Det er med andre ord nemt at finde det billigste sted at købe en specifikt ting. Men det er dog ikke uden faldgruber.

Hvis man anvender sider som disse, så skal man være meget opmærksom på, at det hele foregår automatisk og derfor kan man ikke altid være sikker på, at tingene er opdaterede. Desuden skelnes der ikke blandt butikker med godt renomme og butikker med skidt renomme. De viser blot hvem der er billigst. Derfor skal man være meget opmærksom og sikre sig, at man kun handler hos butikker, der har et godt ry og gode anmeldelser. På den måde sikrer man at man ikke bliver taget ved næsen og snydt for sine surt tjente penge.

I sidste ende er rabatkoder den bedste og nemmeste måde at spare penge på, når det kommer til online shopping. Så tag et kig forbi Rabatkodejunglen.dk og se om der ikke skulle være rabatkoder til lige præcis den butik du skal bruge. Du kunne jo være heldig.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *